Alan, 55

Min INNOVO-rejse, Alan 55. "Efter operationen af prostatakræft fik jeg problemer med urininkontinens." Læs om Alans forløb med inkontinens efter prostatakræft.

Alan, 55, blev diagnostiseret med prostatakræft i maj 2018. Efter en omfattende radikal prostatektomi operation, forventede han ikke at den efterfølgende urininkontinens ville være så slem, på trods af, at sundhedspersonalet havde advaret ham om riskoen for urinlækage efter operationen.

Jeg stod nu tilbage uden blærekontrol overhovedet. Frygten for daglige gøremål var så skræmmende, og den manglende kontrol fik mig til at føle mig flov. Jeg følte mig ikke som en mand.

Tanken om at bruge inkontinensindlæg i måneder fremadrettet fyldte mig med rædsel - hvordan kunne jeg gå ud af huset? Hvad med arbejde? Hvordan ville jeg klare det? Jeg har altid levet et aktivt liv før min diagnose, nydt udelivet, gået tur med hunden eller taget med min kone ud at spise. Men nu blev tanken om at tage hjemmefra skærmmende. Hjemme følte jeg mig sikker - for jeg havde altid toilettet i nærheden. Der var nogle gange, hvor jeg forlod huset, hvor jeg blev ydmyget. Jeg fyldte cirka fire inkontinensindlæg hver dag. Pinligheden ved at bruge indlæg var forfærdelig. Jeg indså hvor meget, jeg havde taget noget så simpelt som min egen selv-kontrol for givet før. 

Inkontinens efter prostatakræft

Det føltes som om, at informationen om inkontinens efter operationen for prostatakræft var kort og underspillet af lægerne, jeg talte med. Deres information gjorder ikke noget for at forberede mig på denne prøvelse. Det blev til sidst for uudholdeligt, og jeg begyndte at undersøge mulighederne online for at finde en måde at få kontrollen tilbage igen.

Jeg prøvede med bækkenbundsøvelser, men jeg kunne bare ikke lave dem. Uanset hvor hårdt jeg prøvede, havde jeg ingen chance for at udføre de anbefalede 40 kneb, tre gange om dagen. Jeg overvejede systemer, som involverede prober, men min største bekymring var hygiejnen og tanken om at skulle indsætte en probe der, hvor du ikke vil sætte prober op, fyldte mig med frygt. 

Jeg faldt over INNOVO og det lød for godt til at være sandt - bare en bandage, som du skal have på 30 minutter om dagen, hvor nemt er det! Jeg vil indrømme, at jeg var skeptisk, men i min fortvivlelse besluttede jeg, at investeringen ville være det værd.

Fremgangen var langsom i starten, men som uge 4, 5 og 6 fløj forbi, fik jeg lidt efter lidt mere kontrol og brugen af indlæg blev mindre og mindre. I slutningen af uge 4, var jeg fri for indlæg om natten. I slutningen af uge 5 var der færre lækager i løbet af dagen. I uge 6, oplevede jeg at have dage helt uden indlæg. Efter en tid hos min læge, blev jeg bekræftet i, at jeg var uger, hvis ikke måneder foran andre patienter, og dette var en rigtig selvtillidsforstærker. 

Jeg vil 100% anbefale INNOVO systemet til alle og enhver. Det har været min livsreder og jeg er så glad for, at jeg fandt dem online. Også selvom lægen har nævnt, at han er overrasket over, hvor hurtigt jeg er kommet mig.

"INNOVO har været min livsreder og jeg er så glad for, at jeg fandt dem. Jeg vil 100% anbefale INNOVO systemet til alle"

Til alle mænd, som går igennem den samme process og finder det svært at overkomme urininkontinens, så lad være med at sidde og lide i stilhed. Overvej en alternativ metode, som virker. Alvorlig talt, hvis du bare er lidt bekymret for, om tingene nogensinde bliver gode igen, så ligger svaret i det her INNOVO system. 

En inkontinensbehandling til mænd - som virker!

Nem at bruge, komfortabel at have på, og klinisk bevist at virke. INNOVO er et fuldstændig ikke-invasivt inkontinens behandlingssystem, som hjælper dig sikkert og ubesværet med at styrke og genskabe hele netværket af bækkenbundsmuskler gennem blide muskelstimulationer. 

Brug INNOVO i kun 30 minutter om dagen. Fem dage om ugen har vist sig at behandle inkontinens, og indenfor kun 4 uger1 mærker du forbedringer. Der er ingen prober at indsætte, bare tag bandagerne på, tilslut betjeningsenheden og lad INNOVO gøre det hårde arbejde for dig. Og bedst af alt - det virker faktisk. Et klinisk studie har vist at:

  • 80% af brugerne oplevede en signifikant reduktion af lækager efter bare 4 uger1
  • 87% af brugerne kunne defineres som tørre eller næsten tørre efter 12 uger2
  • 90% af brugerne vil anbefale terapien til andre3

INNOVO kan bruges af både kvinder og mænd i alle aldre, og behandler effektivt stress-, trang- og blandingsinkontinens - hjemme i dit eget private hjem. 

En bevist løsning eller et livslangt forbrug af indlæg? Start din INNOVO rejse i dag - jo før du starter, desto før genvinder du kontrollen og får selvtilliden og sikkerheden tilbage i dit liv.