Christine, 70

Christine, 70, har haft problemer med urinlækager i over 40 år. Problemet begyndte i en alder af 30 år, hvor svær astma førte til bækkenbundstømning, hvilket resulterede i urininkontinens.

Jeg fik mit første barn i en alder af 39 år og mit andet som 42 årig, hvilket yderligere svækkede mine bækkenbundsmuskler kombineret med astmaproblemer. Jeg deltog i træningskurser for bækkenbunden, som mit lokale hospital tilbød, hvilket i første omgang hjalp. Min læge ordinerede dog medicin for at hjælpe med at kontrollere min blæresvaghed yderligere. Men, jeg havde stadig brug for bind på alle tidspunkter af dagen og havde særlige problemer om natten. Jeg havde brug for at gå på toilettet mindst 4 gange om natten. Bortset fra det var jeg fit og sund.

”Jeg er en aktiv person, og har brugt de sidste 7 år på at drive en velgørenhedsorganisation, hvilket kræver, at jeg til tider løfter tunge genstande. Disse løft hjalp ikke min blæres svaghed, og gjorde min bækkenbund svagere end nogensinde”.​

Alle de begrænsninger man får med tiden

Personligt oplevede jeg en blanding af stressinkontinens og tranginkontinens, så jeg ville få lækager, når jeg løftede ting, eller hvis jeg hostede eller nyste, og jeg havde et konstant behov for toilettet. Det påvirkede mit daglige liv meget.

Du tager aldrig nogen steder, der involverer en lang rejse, medmindre du ved, at der er masser af toiletfaciliteter på ruten. Du tager aldrig på en bustur, medmindre der er et indbygget toilet. Du går aldrig nogen steder uden at tage ekstra trusser, strømpebukser, bind og vådservietter med. Du overnatter aldrig andre steder end i dit eget hjem. Du tager aldrig på ferie. Du bærer aldrig noget tætsiddende, fordi du frygter, at dine bind er synlige ... livet bliver meget begrænset, og man er meget isoleret.

Jeg-har-fundet-det følelsen

Jeg er medlem af ”Bladder & Bowel Community” og stødte første gang på INNOVO derigennem. Jeg arrangerede en telefonkonsultation med nogen fra INNOVO og lærte, at produktet kunne behandle både stressinkontinens og tranginkontinens, så jeg var begejstret for at komme i gang med det.

INNOVO hjalp mig med at få kontakt med mine bækkenbundsmuskler, følelsen af INNOVO var som et 'eureka-øjeblik', da jeg første gang mærkede, at mine bækkenbundsmuskler trak sig sammen. Brugen af INNOVO blev en del af min daglige rutine, som jeg brugte i de anbefalede 30 minutter om dagen, fem dage om ugen.

Jeg havde aldrig drømt om, at denne forbedring af mit daglige liv kunne være mulig. INNOVO ændrede alt dette og gendannede ikke kun min tillid, men gav mig mit liv igen.

”Hvem ville have troet, at et problem, der har plaget mig i 40 år, næsten kunne løses inden for 12 uger?”

Alle begrænsninger forsvandt

Jeg tog på en bustur til teatret for at se ballet. Noget jeg ikke havde turdet gøre i mange år på grund af frygt for "uheld". Jeg havde ikke længere brug for at tage mit nødssæt (ekstra undertøj og bind) med mig når jeg skulle ud. Jeg ledte ikke konstant efter offentlige toiletter eller planlagde min dag efter, hvor jeg ville kunne finde et. Jeg købte et par bukser, som jeg normalt aldrig havde følt mig tilpas i af frygt for, at mit bind skulle kunne ses. Jeg meldte mig ind i ”Dolphin Club” og begyndte at svømme igen. Jeg begyndte at omgås andre mere, og blev vært for en række velgørenhedsarrangementer; noget jeg troede, jeg aldrig ville kunne gøre igen.

Hvis jeg kan gendanne min bækkenbund som 70-årig, bekræfter det bare, at det ikke betyder noget, hvor gammel du er. INNOVO fungerer. Jeg har prøvet det og testet det. Tak INNOVO, ikke kun for dit produkt, men for din support og rådgivning og tillid til, at jeg opnår det, jeg planlagde at gøre med dette program.