Karen, 60

Karen Robinson, 60, og bedstemor til to, har haft problemer med inkontinens siden fødslen af sit første barn for 35 år siden. To babyer og to vanskelige fødsler har resulteret i et livslangt problem for Karen.

Efter fødslen af mit første barn bemærkede jeg, at jeg måtte skynde mig på toilettet og havde brug for at gå oftere end før. Jeg fik et stykke papir af en sygeplejerske, der beskrev øvelser af bækkenbunden ... Men jeg anede ikke, om jeg lavede dem korrekt - hvilket jeg tydeligvis ikke gjorder.

Livet havde sine begrænsninger. Jeg skulle altid vide, hvor der var toiletter og jeg måtte planlægge, så jeg vidste, at jeg kunne komme på toilettet, hvis jeg skulle have brug for det (og det havde jeg altid).

Før jeg fik børn var jeg meget aktiv og nød især sports- og træningshold med høj intensitet, men siden fødslen måtte alt dette ændre sig. Jeg erstattede de mere intense øvelser med blidere alternativer, men var stadig altid nødt til at have et inkontinensbind på.

”Mit, engang så ubekymrede, liv blev nu overhalet af den konstante bekymring for at lække og haste med at finde et toilet. Overgangsalderen tilføjede også ekstra belastning på min allerede svage blære. ”

Muligheder for behandling af inkontinens - afprøvet og testet

Jeg ved simpelthen ikke, hvorfor jeg ikke gik til min læge med problemet. Jeg har aldrig været en, der var bange for samtaler med læger, men noget ved denne situation var anderledes. Jeg fortalte aldrig nogen om det.

Jeg oplevede en kombination af stressinkontinens og tranginkontinens, så jeg lækkede, når jeg nyste, grinede og trænede og havde en konstant og overvældende trang til at skulle på toilettet.

Jeg prøvede en del ting for at behandle det. Jeg startede med knibeøvelser, men følte, at jeg ikke gjorde disse korrekt. Jeg prøvede også en biofeedback-bækkenbundsprobe, men fordi min styrke i bækkenbunden var så svag, var jeg ikke i stand til at holde proben inde.

Noget nyt

Jeg stødte tilfældigvis på INNOVO, og efter at have undersøgt og læst bedømmelserne var jeg overbevist om, at dette var produktet for mig, og håbede at det ville hjælpe mig med endelig at løse mine problemer med blæren.

INNOVO blev hurtigt en del af min daglige rutine, og jeg nød bare at læse i en bog i min seng, mens INNOVO'en trænede min bækkenbundsmuskulatur. Jeg var endelig i stand til at føle mine bækkenbundsmuskler trække sig sammen med INNOVO. Efter år med mislykkede knibeøvelser. Jeg har nu en meget klarere forståelse af, hvad jeg skal føle, og hvad der faktisk sker med min bækkenbund.

Brug af INNOVO bækkenbundstræner

Man bruger INNOVO i 30 minutter hver dag, fem dage om ugen med det fulde behandlingsprogram, der varer 12 uger, og jeg elsker, at jeg kan lave sessionerne derhjemme, hvor jeg har det godt og trygt. Det har været så let at følge den samme rutine med det, og jeg har været tilfreds med hele processen.

Efter 19 dage med INNOVO kunne jeg gå til min Zumba-klasse uden lækager eller dryp! 

”Mit første besøg i en ny Zumba-klasse. INGEN DRYP! Kan jeg sige det igen? INGEN DRYP. Fantastisk efter kun 19 dage. Mine bekymringer om at få det til at virke korrekt er åbenbart ubegrundede. Dette fungerer.”

De 12 uger fløj hurtigt, og forskellen med min blærekontrol var enorm. Jeg drikker nu de anbefalede mængder vand om dagen, og begrænser mig aldrig, når jeg er ude. Jeg kan håndtere trangen til at gå på toilettet, og kan holde mig, indtil jeg kan finde et toilet. Ikke flere små ulykker.
Jeg har hvide bukser på når jeg er på ferie i udlandet. Ingen indlæg at se eller pletter - hurra! Jeg har forvist det sorte tøj, som jeg har været begrænset af i så mange år.

Inden for så kort tid, ved hjælp af INNOVO-programmet, er alle disse år med lidelse gået. Jeg undersøger ikke længere for toiletstop eller tænker på, hvor jeg kan finde et, hvis jeg har brug for det - jeg er ligesom alle andre i disse dage.

INNOVO fungerer. Jeg har sagt NEJ til inkontinens.