Tove, 35

Tove, 35, har dagligt dyrket sport igennem hele livet og i 2019 fødte hun sit første barn. Et liv med sport som håndbold og styrketræning kombineret med graviditet og fødsel, satte for alvor Toves bækkenbundsmuskulatur på en prøve..

Jeg har hele mit voksne liv levet af og dyrket sport dagligt - Jeg elsker den livstil og da jeg sidste år blev gravid var det en stor omvæltning, at min krop ændrede sig og jeg ligepludselig ikke kunne dyrke samme mængde sport og specielt styrketræningen og håndbolden savnede jeg enormt. 

Jeg var derfor fast besluttet på, at når jeg havde født, ville jeg igang med holdsport med det samme igen.

Jeg har dog igennem min fys. uddannelse, og via alle de sportskvinder jeg har kendt der har født, lært at bækkenbunden er nøglen til at komme igang med sporten igen. Jeg har mødt mange som har haft problemer med at løbe/hoppe/styrketræne efter fødsel uden at de tissede lidt ved fysisk aktivitet, dette på trods af, at de op til fødslen var stærke i bækkenbunden og at de efterfølgende har lavet mange bækkenbundsøvelser. De har haft svært ved at holde tæt og haft behov for i nogle tilfælde altid at bruge bind når de dyrkede sport.

Dette ønskede jeg ikke.

På trods af viden og erfaring

Jeg har fået anbefalet INNOVO by Sports Pharma til at styrke bækkenbunden, der er dokumenteret effekt allerede efter 4 uger - hvilket betød at jeg forhåbentligt hurtigt kunne komme igang med sporten igen. 

Jeg ved pr. erfaring og uddannelse godt hvordan man træner bækkenbunden manuelt, men 

  1. Det er en langsommelig proces
  2. Det er svært
  3. Det er kedeligt

Min "INNOVO-rejse"

Det er nu 12 uger siden jeg har født, jeg begyndte med Innovo efter 4 uger og kunne mærke fra uge til uge, hvordan jeg blev stærkere. 

  • Uge 6 begyndte jeg at småløbe.
  • Uge 7 Spillede jeg første oldgirls fodboldkamp
  • Uge 8 Begyndte jeg håndboldtræning
  • Uge 10 styrketrænede jeg tungt dødløft og sumo squat

Altsammen uden problemer - og jeg ELSKER at være tilbage (Nu er det bare formen der skal arbejdes på 😉)

En løbetur uden frygt

Jeg vil egentligt bare give min anbefaling videre til alle jer der sidder og drømmer om en løbetur uden frygten for at tisse i bukserne..