Mød Ruth Maher, PT, PhD, DPT & medstifter af INNOVO

Inkontinens er mere normalt end du tror - lad os sætte fokus på det!

Din 2020 mission?

Jeg vil sætte fokus på inkontinensemnet - et af de sidste tabuer inden for kvinders sundhed og helbred. Prævalensen for denne tilstand (1 ud af 3 kvinder er ramte) har resulteret i en form for normalisering.

Kvinder skal ikke bare fortælles, at lækager er en normal del af aldring eller fødsel, og med den eneste "løsning", som er symtombehandling i form af bind, indlæg og bleer. Med INNOVOfindes der en RIGTIG løsning! En løsning, som behandler selve årsagen ved effektivt at styrke og forbedre koordinationen af bækkenbundsmusklerne, og som giver kvinder muligheden for et lækagefrit liv.

 

Bækkenbundssundhed er min passion.

Jeg har altid haft en passion for kvinders sundhed og fysioterapi. Efter at have drevet en privat klinik i Atlanta, USA et par år i midten 00'erne, besluttede jeg at åbne min egen klinik hjemme i Irland og forfølge min PhD på University College Dublin (UCD).

Jeg havde specialiseret mig i bækkenbundsdysfunktioner medens jeg læste og arbejdede i US, og havde mange venner og kollegaer, som havde stressinkontinens - men de sagde intet om lidelsen. Disse kvinder bar usynlige lænker med dem rundt i årevis. Kvinder vidste meget lidt, hvis overhovedet noget, om deres bækkenregion og hvad følgerne af menstraution, graviditet, fødsel, overgangsalder og fedme har på deres bækkenbund. Jeg var selv på vej mod overgangsalderen og ville ikke selv opleve stressinkontinens. Disse grunde inspirerede mig virkelig til at forfølge min PhD og udforske alternative løsninger til effektivt at stimulere bækkenbundssammentrækninger, som forbedrer koordinationen og styrker bækkenbundsmuskulaturen med vægt på at behandle selve årsagen til urinlækager. Efter min PhD besluttede jeg mig for at arbejde fuldtid i US, hvor jeg er professor med en doktorgrad indenfor et fysioterapiprogram i metro Atlanta, hvor jeg "giftede" mig med min kærlighed til uddannelse med muligheder for at fortsætte med yderligere forskning inden for dysfunktion i bækkenbunden.

Viste du at…

Hvis stressinkontinens var et land, ville det være det tredje største1. Lad os gøre det til en af de mindste i 2020! Behandl med INNOVO, i stedet for at tolerere!

1https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/13697137.2018.1543263