Sjove virtuelle aktiviteter og måder at være sammen med dine nærmeste

Mens social distancering i stigende grad er vigtigere end nogensinde, behøver det ikke at betyde social isolation

Under disse usikre og stressfulde tider, kan samværet med vores nærmeste holde os nede på jorden og løfte vores humør.

Vi er alle sikre hjemme, men takket være videosamtaler, kan vi se vores venner og familie på alle tidspunkter. Over alt i verden tænder folk for deres webcams og smartphones og lukker hinanden ind i deres liv.

Det bedste ved videoopkald? Du kan have dine INNOVO på imens og styrke din bækkenbundsmuskulatur - samtidig med, at du taler med venner og familie. Tænk lige over det. Det ville være noget mere udfordrende, hvis de var fysisk tilstede!

Her er et par forslag til succesfulde arrangementer, som du kan holde med dine venner og familie virtuelt!

Inviter til en virtuel Brunch

Saml dine veninder og tag din gaffel i hånden - det er tid til en virtuel Brunch! Få dine veninder til at lave deres egen favoritbrunch, skænk nogle Mimosas, bobler eller andet godt at drikke. Tal om, hvordan I hver især har haft tralvt, de skøre ting børnene har rodet sig ud i, eller nye hobbyer, I er gået i gang med. Der er kun få ting, som er bedre end at tale med gode veninder over vafler, scramblet æg eller godt brød - er du ikke enig?

Inviter til Torsdags Happy Hour 

Skænk din favoritcocktail, log ind eller ring op på appen, og vær sammen! Send opskriften på en eller to cocktails på forhånd, og få alle til at købe ingredienserne, og drik ens cocktails sammen! Skål for at kunne være sammen hver for sig - uden at øge risikoen.

Inviter til spil aften - Trivial Pursuit? 

Spil med familiemedlemmere eller venner. Test jeres viden om historie, politik osv. I tænder bare jeres fortrukne app til videosamtaler og går i gang med spillet. En styrer og læser op, og de andre lytter, ler og svarer. Du kan også bruge et online spil eller på forhånd have sat spørgsmål op over Kahoot! 

Familie Cyber-Middage

Få indblik i din øvrige families liv og hvad de laver for tiden, ved at invitere til en "remote-familie-middag". Sæt en dato, lav dit favoritmåltid, og sæt jer rundt om det virtuelle middagsbord. BEMÆRK: nogle familiemedlemmere har nok brug for hjælp til brugen af en videosamtale app. I kan med fordel lave en test dagen før, så idéen ikke falder til gulvet på dagen. 

Virtuel Film Aften

At se film med venner er bare så meget sjovere! Forslå et par film til dine venner og stem om, hvilken en I skal se. Netflix har en app Netflix Party, hvor man kan sætte en film på, som flere ser på en gang via deres computer, laptop, tablet mm. og kan skrive sammen. Hvem ved måske du ender med at synes en film er god - som du aldrig ville have valgt at se selv! 

Videosamtaler er en god måde til at holde kontakten med dine favoritpersoner og til at afstresse. Du tager bare dine INNOVO bandager på, tilslut controlleren, læg dig på sofaen og ring op til dine nærmeste - mens du ubesværet træner din bækkenbund. 

Forandring starter derhjemme. Lev livet lækagefrit - med INNOVO!