Sådan behandles mandlig inkontinens

Behandling af inkontinens derhjemme i ro og fred!

Hvad forårsager mandlig inkontinens?

Det kan være utroligt pinligt og alt for ofte lides der i stilhed, men ligesom hos kvinder er urininkontinens hos mænd almindelig og påvirker i gennemsnit 1 ud af 10 mænd. Det er helt almindeligt, at prostatakræftoperationer kan give urininkontinens og kan være en af ​​de største udfordringer, der skal overvindes under helingsprocessen.  

De mest almindelige årsager til urininkontinens hos mænd - bortset fra kirurgi ifm. prostatakræft - inkluderer nerveproblemer som følge af sundhedsmæssige forhold eller sygdomme såsom diabetes og Parkinson, aldring og højintensitetssport, så som løb, der kan lægge et stort pres på bækkenbunden og svække musklerne over tid.  

Men hvad nøjagtigt forårsager lækagen?

Blærekontrol styres i bækkenbunden ved en række muskler, som er placeret i bækkenet, der arbejder sammen for at holde urinen i blæren og holde urinsystemet i gang. Når din blære er fuld, sendes der signaler til hjernen, der fortæller dig, at det er tid til at gå på toilettet. På dette tidspunkt passerer væske ned gennem urinrøret; et rør holdes lukket af to muskler, der fungerer som ventiler. Den første muskelventil åbnes, når blæren er fuld, men du kan holde den anden muskelventil lukket, indtil du når et toilet. Dine bækkenbundsmuskler, der ligger under blæren og omkring urinrøret, holder disse to muskelventiler i orden. Når disse muskler bliver svage, opleves der ofte tab af blærekontrol.  

Men ligesom enhver muskel i kroppen kan bækkenbunden styrkes med træning, hvilket genopretter din kontrol og i sidste ende din tillid til at vende tilbage til normale aktiviteter. Der er ikke grund til at bruge pads/bind, når du kan behandle årsagen til problemet. 

Bækkenbundstræning, de såkaldte Kegel-øvelser, består i at sammentrække og frigive bækkenbundsmusklerne igen og igen på daglig basis. Bækkenbundsøvelser er effektive, når de udføres korrekt, men de kan være tidskrævende og kan være vanskelige at udføre korrekt, især hvis dine bækkenbundsmuskler er særligt svage eller kompromitterede på grund af operation. Musklerne i bækkenbunden er placeret dybt inde i kroppen og kan være svære at finde.  

Undersøgelser har vist, at en tredjedel af kvinder, der selv prøver knibeøvelser i bækkenbunden, ikke er i stand til at gøre det korrekt, og mange mænd er ikke engang klar over, at de har en bækkenbund! Man føler sig modløs, og mange vælger simpelthen at bruge pads/bind eller eksterne katetre for at håndtere problemet.  

Et overbevisende alternastiv…

INNOVO tilbyder et overbevisende alternativ til behandling af urininkontinens hos mænd.  

INNOVO er let at bruge, behagelig at have på og klinisk testet. Det er en fuldstændig non-invasiv mandlig inkontinensbehandling, der hjælper dig med at styrke og genoptræne alle bækkenbundsmuskler sikkert og ubesværet gennem blid muskelstimulering.  

Brug af INNOVO i kun 30 minutter pr. dag, fem dage om ugen har vist sig at behandle slap blære på omkring 4 uger. Der skal ikke indføres prober, bandagerne skal blot tages påapparatet tilsluttes og så lader man INNOVO gøre det hårde arbejde. Og bedst af alt så fungerer det faktiskEn klinisk undersøgelse har vist at:  

80% af brugerne oplevede en markant reduktion i lækager efter kun 4 uger  

87% af brugerne blev defineret som enten tør eller næsten tør efter 12 uge3  

90% af brugerne vil anbefale behandlingen til andre  

INNOVO er velegnet til brug af kvinder og mænd i alle aldre og behandler effektivt stress-, trang- og blandet inkontinens i privatlivets fred i dit hjem.  

En gennemprøvet løsning eller en livsvarig brug af pads/bind? Start din INNOVO-rejse i dag!