Virker INNOVO også på mænd?

Mange mænd oplever problemer med inkontinens og urinlækager, i forbindelse med en forstørret prostata, og særligt i forbindelse med kirurgiske indgreb ifbm. prostatakræft.

Virker INNOVO også på mænd?

Det korte svar er ja! 

Både kvinder og mænd har en bækkenbund. Muskulaturen har, uanset køn, en stor betydning for, hvordan vi kan kontrollere afgangen vores urin-, luft og afføring. 

Hvorfor?

Kvinder oplever hyppigere problemer med urin- og analinkontinens i forhold til mænd. Mænd oplever typisk problemer med vandladningen i forbindelse med forstørret prostata, og så er det en meget normal bivirkning efter operation for prostatakræft.

Hvordan?

Bækkenbundsmuskulaturen kan være nem for nogen at træne og svær for andre. Den trænes med de velkendte Kegels (knibeøvelser). Uanset om man har kunnet udføre øvelserne tidligere, kan muskulaturen svækkes så meget, at det er umuligt at mærke, om man rent faktisk træner den. Her er INNOVO din perfekte samarbejdspartner. INNOVO træner din bækkenbundsmuskulatur for dig effektivt og helt sikkert. Den laver 180 sammentrækninger på 30 minutter, og vil derfor hjælpe dig med at få en stærk bækkenbundsmuskulatur, og dermed genvinde kontrollen over din vandladning.